24 juli Solopuent Castiello de Jaca

Het was een lekker rustig dagje op deze camping. De reviews varieren nogal en misschien is dat ook wel omdat wij Nederlanders nogal verwend zijn. Hier in de bergen is er soms weinig ruimte, dus alles is wat krapper. De camping staat, zoals wel vaker, vol het stacaravans en chaletjes en voor de “echte” kampeerders is er een centraal veldje met relatief kleine plaatsen, wat voor ons wat problematisch was omdat we de aanhanger eigenlijk niet konden afkoppelen. We stonden dus deels op een ander plaatsje, maar daar deed niemand moeilijk over. Met enig inschikken kon iedereen prima staan.
.
Wij vinden het een prima camping, het sanitair is mechanisch soms wat gammel, maar ruim voldoende en schoon en de mensen zijn, zoals meestal, erg vriendelijk.
Ik heb gisterenavond zelfs nog even voor tolk gespeeld tussen een Fransman en een Spnjaard om te zorgens dat het Spaanse busje goed kon staan. Vandaag is vrijwel iedereen weer verder gereisd; de camping is ideaal als doortrekcamping, want ze ligt dichtbij de weg, maar weer net zover weg, dat je daar helemaal geen last van hebt. Ik heb een caravan/aanhanger bedrijf gevonden, precies op onze route morgen, waar ik een nieuwe neuswielklem wil kopen.

’s Middags hebben we Avonds op het gezellige terras van het restaurant wat gedronken en gegeten en ’s avonds zijn we er uitgebreid gaan eten. Heerlijk!