De Velddagen beginnen

Hoera, de Velddagen zijn begonnen. Uiteraard kwam er weer niets van om op woensdagavond al te vertrekken, maar aan het einde van donderdagochtend waren we klaar voor vertrel
. Nariz, Fay, Perro (ja die ook want Sonja is het hele weekeinde druk met Gekker Ekker) en ik waren gepakt en gezakt en vertrokken naar Boxtel. Op de camping (Den Oorsprong) bleek dat ik ook pas vanaf donderdag gereserveerd had, dus dat kwam goed uit. De afdeling Eindhoven staat deze keer in de hoek, waar de grond het droogste was. Alles uitgeladen omdat de auto op de parkeerplaats moet en de kisten bleek ik wel heel strategisch neergezet te hebben: de honden kunnen de hond aan de overkant niet zien, dus dat is lekker rustig.
Ad en Marijke kwamen wat later ook aan en met een lekker zonnetje konden we de zaak opzetten. Vrijdagmorgen even paniek: gisteren had ik, voor het boodschappen doen, gecontroleerd of we nog eieren hadden. Ja, dus die hoefde ik niet te kopen. Maar dan moet je zet natuurlijk wel inpakken en dat was ik vergeten. Gelukkig zijn ze hier ook verkrijgbaar van “eigen kweek”, dus straks ga ik genieten van eieren met spek als lunch (voor ontbijt had ik nog een lekkere croissant; zonde om die oud te laten worden.
Maar nu eerst even serieus aan het werk: antennes neerzetten.