SRS Velddagen Kootwijkerbroek

DCIM100MEDIADJI_0064.JPG

De opkomst was beter dan in september, maar niet te vergelijken met de “goeie ouwe tijd” aan het begin van deze eeuw. Toch was het reuze gezellig en we stonden op een schoon veld met prachtig weer. Op zaterdag kwamen er, als vanouds, bezoekers, al dan niet met handel. Eigenlijk had ik niets nodig, maar ik heb toch twee leuke tasjes voor héél weinig op de kop getikt (1 € per stuk, altijd handig voor diverse spullen van de Conqueror).

Rechtsonder op de foto staat de caravan van onze oudste deelnemer (Louis, PA0LCE, die dit jaar 90 wordt en er nog steeds bij is) en daarnaast sta ik als jongste deelnemer :-), dus net buiten de foto.

DCIM100MEDIADJI_0066.JPG

Omdat ik pas vrijdagochtend kwam, twijfelde ik even of ik wel de moeite wilde nemen om de hele luifel op te zetten, maar ik heb het toch maar gedaan en wat was ik er blij mee. De honden en ik hadden altijd een plekje in de schaduw. Heerlijk, en achteraf best handig, want ’s avonds na 20:00 koelde het al af, dus op zaterdagavond heb ik de luifel vast ingepakt onder draaglijke condities.

Het was weer genieten, hopelijk in septemver op herhaling!