Nu echt groen

Inmiddels is het volgelopen op het Zwarte Veldje. Gisteren is de groep uit Enter aangekomen en nu staan er heel wat extra groene voertuigen bij: 3 DAFs, een Bombardier en een groene Landrover Series. Het is weer volop genieten, jammer dat we morgen alweer naar huis gaan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de honden heb ik deze keer geen stretcher meegenomen, maar een echt vedbed dat maar ongebruikt in de kast lag. En dat is een geweldige verbetering ten opzichte van de stretcher die we tot nu toe gebruikten: hij is ingepakt veel kleiner, er staan poten onder het hoofdeinde en hij is ook handig als we eens een onverwachte (menselijke) loge hebben.

We hebben een week lang kunnen genieten van toch wel mooi weer, want de meeste regen is ’s nachts gevallen en er was ook regelmatig zon.

Met bovendien weer een “first”, want dankzij de zonnepanelen heb ik de accu’s van de Conqueror steeds bij kunnen laden en dit was dus mijn eerste Groene Bivak zonder gebruik van walstroom. De 130m verlengsnoer is ongebruikt gebleven.

De week is omgevlogen, de laatste avond genieten we nog even lekker onder onze luifel en daarna is het helaas weer voorbij.