26 juli Riaño

Vandaag zijn we weer op tijd vertrokken op weg naar Riaño. Op de weg ernaar toe had ik een andere caravanwinkel gevonden en daar hadden ze een passende neuswielklem. Een lichteren dan eigenlijk de bedoeling is, maar daarmee komen we de vakantie wel door en als ik thuis (of eventueel onderweg) een zwaardere koop, hebben we in ieder geval een reserve. En volgens Murphy zullen we er dan nooit meer een probleem mee hebben :-). Op de oprit van de snelweg werden we nog even aangehouden voor een alcoholcontrole, maar de score was goed, dus we konden verder naar ons einddoel camping Riaño. 
Deze ligt boven het dorp aan het gelijknamige stuwmeer en je moet dus even flink klimmen. Onderweg had ik natuurlijk goed op de temperatuur van de motor gelet en rustig gereden. Maar deze helling ging toch maar in de Low Gearing; probleemloos!
Op deze (gemeente)camping kun je niet vooraf reseveren, maar als je op tijd bent (en zeker op een doordeweekse dag) is er vrijwel altijd plaats. zo ook deze keer (we hebben ook vaak geluk onderweg 🙂 ), dus we vonden een mooi plaatsje met uitzicht op het meer.
We hadden nog wat spullen in de koelkast, dus Sonja heeft noodles gekookt. Of misschien was het gewoon een smoesje en wilde ze alleen maar even lekker van onze prachtige keuken genieten.