LRCH 35 yrs feest

Het lustrum weekeinde van de LRCH is alweer haast voorbij en het is omgevlogen. Prachtig weer, uitstekende organisatie en 750 Landrovers kamperend op 2 velden.
Dat was elke morgen opstaan met een prachtig uitzicht ent het leuke is vooral dat er eigenlijk niet een hetzelfde is. Elke liefhebber, die regelmatig met zijn Landrover gaat kamperen (en dat zijn er veel), heeft wel wat handigs bedacht. Een rondje over het veld levert elke keer wel weer een nieuw idee op.
Wij stonden prachtig aan de rand van het veld, samen met Luc, Lilian en kinderen die een OZ-tent biij zich hadden. Nariz vond het wat verwarrend, de eerste avond wilde hij eigenlijk de tent in om te slapen.
Het is altijd verrassen hoeveel honden er aanwezig zijn. Toch zeker 30% van de aanwezigen had een hond bij zich. Die zijn ook overal welkom en ze konden ook heerlijk liggen op de kussens op het cetrale plein, waar we in de zon heerlijk konden genieten van een hapje en ee drankje. Kortom, het was geweldig en compliment voor de organisatie zijn zeker op zijn plaaats want het was perfect.,