Genieten in het groen

Inmiddels zitten we al voor de derde dag op het Zwarte Veldje in Nunspeet en heb ik ook de luifel opgezet en een antenne opgehangen voor de 80m kortegolf band.
Vanavond heb ik mijn eerste echte “amateur barbecue” van het jaar gehad, dat betekent smullen terwijl de zendontvanger aan staat en ik kan meeluisteren met het dagelijkse NederlandsTalig Amateurnet en daar uiteraard ook zelf mijn zegje kan doen.
Vandaag was het net nummer 19.600 en nog wat. Reken maar uit wanneer het begonnen is!
Verder heb ik me beziggehouden met het demonteren van de geiser, want die is deze winter kapot gevroren. Het aftapkraantje had ik niet gevonden (inmiddels wel) en alleen de leidingen leeg laten lopen was duidelijk niet voldoende. Op twee plaatsen zijn de leidingen in het binnenwerk gesprongen en dat was dus niet voor de eerste keer, want daar waren ze al een keer gerepareerd. Dus dat doen we gewoon nog een keer en reken maar, dat ik het nooit meer vergeet.
Ik ben allang blij dat ik er nu achterkwam en niet ergens halverwege Frankrijk. Hier heb ik alle tijd, mooi weer en een behulpzame mede-amateur, die dit ook al eens heeft meegemaakt met zijn camper.
Voor de rest is het volop genieten, tot nu toe heb ik zelfs nog geen stroomkabel hoeven leggen, want de zonnepanelen laden de accu’s overdag op.
En een hele “week van de Arbeidsvitaminen” op de radio, dus dat knutselt extra lekker.