Dagje uitrusten op camping Les Lilas in Pithiviers

Maandag waren we natuurlijk toch weer wat later weg dan gepland en hoewel we ruim om Parijs heenreden (Francilliene) konden we toch nog even genieten van drukte en vertraging.
Uiteindelijk kwamen we bij een camping op de route en die bleek vol te zijn. We hadden niet gereserveerd, maar eerlijk gezegd, zag het er ook uit als een echt luxe vakantiepark, dus niet helemaal onze smaak.
Toen maar even de volgende campings in zuidelijke richting gezocht en geprobeerd te bellen: na een aantal opgeheven telefoonnummers of antwoordapparaten, kreeg ik na de eerste keer overgaan al gehoor bij Les Lilas. “Geen probleem”  volgens de eigenaar en hij wilde ook best even wachten, want we moesten nog ruim 50 km rijden. Achteraf geen probleem (als ik beter op de klok had gekeken, we waren er een half uur voor sluitingstijd.
En wat een juweeltje: niet groot, uiterst vriendelijke eigenaar, (gereviseerde) voorzieningen (prima en schoon), ruime plaatsen, prettige prijs (E 20, en de honden mochten weer voor niets), heerlijk rustig en op loopafstand van het dorp, waar we vandaag even heengewandeld zijn en van een uitgebreide lunch hebben genoten.