Bijna klaar

Ooit gaat het me een keer lukken: alles op tijd klaar en vertrekken wannneer ik dat eigenlijk gepland had.

Maar deze keer nog niet. Het Dhing en de auto zijn al flink gevuld, maar er zijn nog een paar kleine dingetjes te doen: mijn eten en dat van de honden en het laatste hobbyspul.

En dat laatste is altijd het probleem. Voor het Groene Bivak moet er natuurlijk ook een groene radio mee. Om het een beetje beperkt te houden, wilde ik alleen een SEM-35 meenemen (dan kan ik ook op donderdag met Willem (PA1WAN) praten als hij in de buurt van het kamp komt, maar ik bedacht net dat de SEM die ik altijd mee neem, kuren heeft (iets met de frequentie locking). Dus neem ik een andere mee, die het wel doet, maar dat betekende meteen de batterijhouder omwisselen en toen moest-ie natuurlijk ook even getest worden. Hij doet het (en de batterijen ook nog).

Terwijl ik daarmee bezig was, bedacht ik dat ik ook nog mijn APRS-baken aan moest zetten, zodat je kunt zien waar ik ben via de website aprs.fi (zoeken op PA3DWJ-10 om mijn baken te vinden). Even gecontroleerd, zat ik nog in Enter volgens de kaart! Maar gelukkig was het een kwestie van even wachten op de volgende scan en nu klopt het weer: nog gewoon thuis.

Afijn, dat maakt ook niets uit, mijn TomTom is ook nog niet klaar met bijwerken. Kan ik mooi nog even de Zondagochtendronde van de de Veron Afdeling Eindhoven meepikken en dan zien we wel hoe laat het wordt voor ik in Nunspeet aan kom. Mijn tent (en luxe bed) zijn in een half uurtje klaar en de rest komt morgen wel.